Nyhetsbrev augusti 2015

Under hösten kommer vi att utföra Obligatorisk ventilationskontroll, OVK, i våra byggnader. Vid OVK kontrolleras inomhusklimatet och ventilationssystemet. Mer information kommer när kontrollen närmar sig.

Företaget Vivaldi kommer under hösten att fälla några av våra träd på grund av att de står för nära husen. Vivaldi kommer att informera oss om deras arbete.

Den 8/9 kl. 19,00 har vi extra föreningsstämma i vår föreningslokal på Bordsvägen 17.

Enligt underhållsplanen ska vår fjärrvärmecentral bytas ut. Styrelsen har beslutat att installera bergvärme istället för fjärrvärme.

Föreningen har två lediga förråd för uthyrning. Är man intresserad av att hyra ett förråd kontaktar man Restate på telefon 08-402 10 00 eller mail info@restate.se.

Den 4e oktober kommer vi att ha höststädning på gården. Vi ses på gården kl. 11,00. Vi avslutar dagen med korvgrillning och hoppas att så många som möjligt kan komma! Efter grillningen bjuder vi in alla våra hyresgäster på möte i föreningslokalen på Bordsvägen 17 kl. 14,00. Välkomna!

Hälsningar, Styrelsen Brf Skåpbo

Datum och kallelse till extrastämman

Medlemmar i BRF Skåpbo är välkomna till vår extrastämma den 8:e september kl 19:00 i vår nyrenoverade föreningslokal på Bordsvägen 17 (källarplan).

Det vi avhandlar på denna stämma är en ändring av stadgarna angående hur länge styrelseledamöter kan sitta på sina uppdrag. Syftet är att inte hela styrelsen ska kunna avgå samtidigt.

Det nya förslaget som vi ska rösta om innebär att styrelseledamöter sitter 2 år på sina uppdrag. Givetvis börjar inte alla med sin 2-årsperiod samtidigt, av förklarliga skäl.Tanken är att vi ska gå omlott, och på så vis säkerställa så gott det går att max hälften kan avgå vid samma tillfälle.

Alla medlemmar bör ha fått en kallelse i sin brevlåda. Skulle så ej vara fallet så kontakta gärna någon av oss snarast!
En elektronisk kopia av kallelsen kan du ladda ner genom att klicka här, eller att gå till nedladdningsbart.

 

Välkomna den 8:e!

/Styrelsen