Nyhetsbrev december 2016

Brf Skåpbo – Nyhetsbrev December 2016

Som många har sett har vi julpyntat gården med en julgran och portarnas fönster med ljusstakar. Vi har fått flera positiva kommentarer och är glada att det uppskattas.

I vår Facebookgrupp – Brf Skåpbo – kom frågan angående missfärgat vatten upp. Enligt Stockholm Vatten kan en gul eller brun missfärgning bero på att rost följer med vattnet från ledningarna, till exempel på grund av ledningsarbete. De rekommenderar då att man låter vattnet rinna i 15 minuter. Om problemet kvarstår efter det kontaktar man Stockholm Vatten och felanmäler.

Vi har ingen upphämtning av farligt avfall (t.ex. färgrester och kemikalier) i soprummet. Farligt avfall kan bland annat lämnas till Stockholm Vattens mobila miljöstation som kommer till Gubbängen med jämna mellanrum. Vilken dag och tid miljöstationen stannar i Gubbängen finns på deras hemsida.

Vi i styrelsen har börjat titta på möjligheterna för föreningen att ordna ett övernattningsrum i en av våra lokaler. Vi hoppas kunna erbjuda uthyrningsmöjligheter för våra medlemmars gäster i framtiden.

Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

Hälsningar, Styrelsen Brf Skåpbo