HÖSTSTÄDNING 8/10

Brf Skåpbos årliga höststädning blir i år söndag 8/10. Vi samlas på gården kl. 11:00.

Vi kommer bland annat att rensa källargångar och cykelrum på saker som lämnats där och slänga detta.

Vi kommer även städa i vår gymlokal och plantera blommor i krukorna utanför portarna. Studsmattan och tältet ska plockas ner, och tältduken ska även tvättas av.

Vi avslutar som vanligt dagen med korvgrillning.

Varmt välkomna!

 

 

Nyhetsbrev Augusti 2017

Hej,

 

Söndag den 8e oktober har vi höststädning på gården
kl. 11:00 – 14:00. Vi kommer bland annat att göra fint på gården, ta ner föreningens studsmatta och plantera höstblommor utanför portarna. Som vanligt avslutar vi dagen med korvgrillning.

 

De nya behållarna för hushållssopor finns på Bordsvägen 21, Skåpvägen 3 och Skåpvägen 9. De nya behållarna kräver färre tömningar och är tätare vilket minskar risken för skadedjur. Till en början hade vi problem med tömningen på Bordsvägen 21 på grund av felparkerade bilar. Om detta skulle hända igen hänvisar vi till behållarna på Skåpvägen.

Det är inte tillåtet att förvara saker eller lämna grovsopor i källargångar och cykelförråd. Det som inte kan lämnas i grovsoprummet ska lämnas till återvinningscentral.

 

Vårt övernattningsrum är nu färdigställt och varit uthyrt ett flertal gånger. Vi har fått både positiv feedback och synpunkter vilket vi är glada för. Den WC som finns i tvättstugan på Bordsvägen kommer i fortsättningen att vara avsedd för de gäster som hyr övernattningsrummet. Övernattningsrummet har en våningssäng med bredare underslaf och en bäddsoffa. Kontakta gärna styrelsen om du har frågor.

 

Vi önskar alla en trevlig höst och hoppas att vi ses på höststädningen!

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo