Saker som ska göras på städdagen 23 september

Här kommer några punkter för vad som ska göras på städdagen. Listan fyller vi på vartefter och har ni saker som vi missat så säg till så skriver vi upp det också om det ska göras på städdagen.

Alla grannar inklusive hyresgäster i föreningen är välkomna. Vi startar grillen och har en trevlig stund tillsammans.

⬜Ta ner tältet, skura av det
⬜Plantera om krukorna utanför portarna.
⬜Krukor för att spärra av mellan Skåpvägen 7-9 ytan
⬜Krukor för spärra av mot att köra in bakom irongym
⬜Ta ner studsmattan
⬜Kolla cykelrummen
⬜Gå igenom och tömma källargångar
⬜Bära ner utemöblerna
⬜Kolla, sopa ur alla gamla sopskåp
⬜Kolla av, städa brf gymmet
⬜Kolla av toan vid övernattningsrummet
⬜Kolla av övernattningsrum är okej
⬜Kratta och göra fint.
⬜Plocka lite diverse ev skräp på gården
⬜Snygga till i grovsoprummet
⬜Skruva upp ledstång källare Bordsvägen 27. Tar ena vänstra sidan från Bordsvägen 17.
⬜Kolla av biblioteket
⬜Städa plocka skyddsrummet Skåpvägen 13
⬜?
⬜?

Mvh Styrelsen

Parkering av bilar

Vi har återigen fått lite synpunkter på platserna som används som parkeringsplatser mellan skåpvägen 7-9. Som vi tidigare sagt så ska de inte användas som parkeringsplats. Möjligtvis tillfälligt vid behov men ska flyttas direkt när tillfälle ges. Det är inte heller så schysst att stå direkt mot fönstret mot våra nya medlemmar i föreningen, man hamnar så direkt i deras sovrum vilket troligtvis inte känns så trevligt. Tyvärr har vi mellan varven också boende utanför föreningen som använder vår yta som parkeringsplats. Nog delvis pga vi själva står där samt att det tidigare varit ett garage som familjebostäder använt aktivt och bilar stått parkerade i samband med det. 
 
Vi har haft detta som en återkommande tråd på vår förenings Facebookgrupp kring om att göra om eller inte till några fler parkeringar. Styrelsen har också haft detta som samtal på möten vid flera tillfällen men längre än så är det inte.

Söndagen den 23/9 har vi städdag i föreningen

Söndagen den 23/9 har vi städdag i föreningen mellan kl. 11:00-14:00. Vi ska bland annat plantera nya blommor i krukorna och ta ner tältet och studsmattan. Vi lägger upp punkter på vad som ska göras här i gruppen så vi vet vad som behövs göras.

Vi ses på gården kl. 11:00 och avslutar som vanligt dagen med korvgrillning. Ni som är hyresgäster är också självklart välkomna!

Kasta sopor i rätt sopkärl

Hej!

Vi har fått ett mail från Familjebostäder där de observerat runt Bordsvägen 20 att medlemmar från vår bostadsrättsförening använder oss av familjebostäders sopkärl och de ber oss vänligt att inte kasta sopor i deras sopkärl utan att hålla oss till våra.

Soporna betala genom vikten, kärlen vägs varje gång de töms och betalas också därefter.

Är ni osäkra på vilka som gäller så kontakta styrelsen.

Tack på förhand!

Styrlsen