Nyhetsbrev Mars 2019

Från och med 1a april har föreningens egna gym nya begränsade öppettider. Detta beror på att ljudvolymen påverkar de kringliggande lägenheterna i större mån än vad vi visste om tidigare.

Vi i styrelsen utreder vilka åtgärder som skulle kunna förbättra detta. Tills vidare gäller följande öppettider:
Vardagar kl. 07.00
Helgdagar kl. 10.00 – 18.00

Föreningens årliga städdag äger rum söndagen 12e maj. Vi ses på gården kl. 11.00 och avslutar dagen med korvgrillning. Vi återkommer med mer information.

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo

Gemensamt bredband

I novemberbrevet informerades om tänkbara tjänsteleverantörer för fibernätet. Styrelsen har sedan tillsatt en arbetsgrupp för det fortsatta arbetet, gruppen består av Fredrik Söderström, Stefan Landqvist, Ove Hellberg och Nils Myhrman.

En av de första uppgifterna är att ta reda på hur fibernätet används idag, genom att gruppens medlemmar kommer genomföra en undersökning genom dörrknackning. Frågorna kommer vara om ni använder bredband via fiber eller Comhem, vet ni dessutom hastighet och pris är det ett plus. Vi kommer även fråga om de finns några tv- och telefontjänster (fast telefoni) kopplade. Undersökningen planeras att startas efter påsk.

Om ni vill kan ni redan nu skriva i kommentarerna i föreningen facebook grupp vilken typ av tjänsteleverantör ni använder (telia, bahnhof, comhem, m.m.), kommentera gärna också om ni har någon kör digitaltv via någon av era tjänsteleverantörer.