Nyhetsbrev Maj 2019

Vi vill hälsa tack till alla för en härlig städdag! Vi fick mycket gjort. Bland annat satte vi upp vårt nya partytält och stabiliserade upp föreningens studsmatta.

Vi vill gärna på nytt informera både hyresgäster och medlemmar om att vi har ett gemensamt bibliotek, ett gym och ett övernattningsrum som kan användas av alla som bor i föreningen. Biblioteket finns i tvättstugan på Skåpvägen. Vill man ha tillgång till gymmet skickar man ett mail till brfskapbo@gmail.com. Vi vill också tipsa om att Aptus har en app man kan boka tvättstugan med. Vill man hyra övernattningsrummet under sommaren ska förfrågan skickas i god tid. Vi kan dessvärre inte garantera tillgång till övernattningsrummet i semestertider.
Nytt gräs kommer att sås på flera platser runt husen och på gården. Vi ber alla respektera de avspärrningarna så att gräset kan växa ordentligt.
Vi har alla gemensamt ansvar för att blommorna i krukorna vid varje entré vattnas regelbundet.
Vi har tagit hjälp av ett företag som har tagit fram förslag på hur vi skulle kunna göra vår gemensamma utemiljö ännu trevligare med planteringar och växter. Dessa förslag kommer att visas på årsstämman och det kommer finnas möjlighet att lämna synpunkter.

Vi ses på årsstämman!

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo

Påverka vår gård i samband med stämman

På stämman kommer vi att visa lite olika upplägg på hur vi tänker angående våran gård. Växter och annan trivsel.

Så passa på och tyck till och påverka utifrån de tre förslag som vi fått från vår trädgårdskonsult!

Vi ses på stämman!

Mvh Styrelsen

Ps bokslutet kommer ut till er senast två veckor före stämman.