Nyhetsbrev April 2021


Föreningsstämma

Vårens föreningsstämma blir av 25e maj och kommer att ske digitalt precis som förra året.
Vill du vara med och påverka och öka trivseln för vårt boende? Vi behöver dig i vår styrelse och söker framförallt suppleanter. Du är med i styrelsen och tar del av arbetet och påverkar med egna tankar och idéer. Som suppleant behöver man inte vara med på alla möten och det är ett bra sätt att prova på styrelsearbetet inför en eventuell ledamotsplats. Maila till brfskapo@gmail.com vid intresse så förmedlar vi vidare till valberedningen. 

Otillåten parkeringförbättringar

Jag Det har blivit stor förbättring vad gäller otillåten parkering i föreningen, både utanför tvättstugan på Skåpvägen och bakom Iron Gym.

Laddplats i föreningen

Laddplats för elbilar installeras med start 30e mars, med plats för två bilar. Kontakta styrelsen för att få konto/tillgång för att ladda. Viktigt för er som laddar – det är ingen parkering utan endast aktiv laddning. Vi påminner om att det gäller totalt parkeringsförbud på serviceplatsen mellan Skåpvägen 7-9.

Grillplatsen

Arbete med en trall till grillplatsen har precis påbörjats. Vi kikar även på ett nytt trädgårdstält till grillplatsen då det tidigare har varit mycket uppskattat. 

Vårstädning

Brf Skåpbos årliga vårstädning blir av söndagen 9e maj. Vi ses på gården kl. 11.00 och avslutar som vanligt med korvgrillning. Container kommer att beställas till städdagen. 

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo

Nyhetsbrev Mars 2021

Föreningsstämma

Vårens föreningsstämma blir av 25e maj och kommer att ske digitalt precis som förra året.
För att framöver kunna förmedla information digitalt vill vi samla in alla boendes emailadresser. Om du är osäker på eller vet att styrelsen inte har din emailadress hör gärna av dig via email eller telefon.
Inför 

Föreningens gym

Alla som använder föreningens gym är gemensamt ansvariga för att gymmet städas och lämnas i ordning och reda. 

Otillåten parkering

Vi påminner om att det inte är tillåtet att parkera på utrymmet utanför tvättstugan på Skåpvägen. Det är inte heller tillåtet att parkera utanför portarna på Bordsvägen 23-27. 

Förbättringar och trivsel?

Vi i styrelsen tar gärna emot förslag och synpunkter på vad vi skulle kunna förbättra i våra fastigheter och utomhusmiljöer! Det går bra att kontakta oss via mail, telefon eller Facebook. Även städdagarna är ett utmärkt tillfälle att lufta idéer. 

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo