Information ang TV via fiber från Telia.

Installationshjälp ingår kostnadsfritt i vårt avtal.

En installationstekniker hjälper till med all inkoppling och att komma igång med Tv-tjänsten, men behöver tidsbokas individuellt så därför behöver man höra av sig till Telias kundtjänst.

Det man kan säga när man ringer in är att man önskar få ut en tekniker för installationshjälp, när kundtjänsten knappar in adressen det gäller så framgår det att detta kommer att vara kostnadsfritt.

Telias kundtjänst når man på tel. 90 200 men det finns även ett annat nummer där specialister på just kollektiva tjänster svarar, det är 020-202070 dit boende i vår förening kan ringa.

Jag kan tillägga att om ni vill fixa själva, ifall ni inte fått bild så är det ganska enkelt. Media converter har ett uttag för bredband och ett för Telias TV box. TV boxens kabel sitter inte i och det måste den och från grå media skåpet vidare ut i fiber uttaget du vill ha tv boxen. Dock en liten detalj, media converter sitter i skåpet bakom och det är ett par skruvar som måste skruvas bort.

Krångligt? Enkelt, ring Telia 🙂

[Och återigen självklart så kommer all info också till anslagstavlorna i månadsbrevet. Men den vägen är inte lika snabb som facebook och vår webbsida.]