Nyhetsbrev augusti 2014

Hej! Hoppas alla har haft en trevlig sommar!

Vår förening har tre parkeringsplatser och senare i år kommer en av dem att bli ledig för uthyrning. Styrelsen har därför beslutat att lotta fram en kö för parkeringsplatserna. Hyran för parkeringsplatsen är för närvarande 250 kronor i månaden. Det gäller en av de tre platser vi har på gaveln bredvid gymmet. För att anmäla intresse för parkeringsplatsen skickar du ett mail till brfskapbo@gmail.com och skriver namn och lägenhetsnummer i mailet. Ange ’parkeringsplats’ i ämnesraden. Anmälan ska ske senast 30/9.

Vi kommer att starta en trädgårdsgrupp som kommer att ta hand om våra rabatter och planteringar på gården. Diana från styrelsen kommer att ingå i gruppen. Om du är intresserad av att vara med skickar du ett mail till dianarahm@hotmail.com.

Inför vintern har vi planerat att se över cykelrummen och göra en cykelrensning. Alla måste därför märka sina cyklar med namn och lägenhetsnummer. Detta måste göras senast 30/9. De cyklar som inte är märkta kommer att forslas bort.

Det har kommit in ett förslag om att ha en bokhylla i tvättstugan på Skåpvägen. Tanken är att man lämnar utlästa böcker där och tar en bok om man hittar någon man vill läsa. Vi i styrelsen tycker att det är en mycket trevlig idé! Om du har en bokhylla du inte använder som du har tänkt sälja/skänka är vi intresserade. Skicka i så fall ett mail till fridaaskholt@gmail.com.

 

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo