Nyhetsbrev Januari 2018

Vårt gym på källarplan på Bordsvägen 15 är tillgängligt för alla i föreningen. Du får tillgång till gymmet genom att skicka ett mail med ditt namn och lägenhetsnummer till brfskapbo@gmail.com. Lägenhetsnumret hittar du på din lägenhetsdörr.
Alla som bor i föreningen har även möjlighet att hyra vårt övernattningsrum, vilket kostar 50 kr/natt. Vill man hyra övernattningsrummet skickar man en förfrågan via hemsidan, klicka här.

För att byta program på våra nya torktumlare vrider du på vredet till önskat läge. De program som ‘torkar till torrt’ fungerar bäst när du torktumlar textiler av samma material. Det går även att välja program där du själv ställer in önskad torktid.

Vi har fått bygglov och håller på att undersöka hur vi kan ordna fler parkeringsplatser i området kring de tre vi har. Det är ont om parkeringsplatser på gatorna och ofta parkeras det utanför miljöstugan trots att detta inte är tillåtet. Parkeringsplatser som tillhör föreningen blir en intäkt efter det att investeringen är betald. En del av gräsmattan kommer att tas och vi tittar på möjligheter att till exempel plantera buskar kring parkeringsplatserna.

Vi är också nyfikna på era tankar och funderingar kring ett sådant förslag. Kontakta oss gärna via mail, i vår Facebookgrupp eller via telefon.
Vi har en kö för parkeringsplatser som tillhör föreningen och du anmäler dig via vår hemsida.

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo