Nyhetsbrev oktober 2014

Nyhetsbrev oktober 2014

 

På söndag den 5/10 har vi höststädning. Vi ses på gården klockan 11.00. Dagen avslutas med korvgrillning. Varmt välkomna!

Nu är de nya behållarna för hushållsavfall i användning. Som många av oss märkte plomberades nedkasten tyvärr för tidigt och vissa trapphus hade ett tag tillfälliga behållare utanför portarna. Vi ber om ursäkt för detta! Som vi tidigare har meddelat lämnas tidningar och glas i behållare i miljöstugan.

Varje lägenhet har fått en nyckel till behållarna för hushållssopor. Vill du köpa en kopia av nyckeln kontaktar du Bergs Lås för information och prisuppgift. Bergs Lås finns i Bandhagen och har emailadress: info@bergslas.se och telefonnummer: 08-86 30 30.

Byten till nya fönster i husen på Skåpvägen 1-13 kommer snart att påbörjas. De lägenheter som ska få nya fönster får separat information om detta av Bruske-Delér, som är den firma som kommer att utföra bytet.

Vi har nu en bokbytarhylla i tvättstugan på Skåpvägen 9. Där är alla välkomna att lämna en bok eller ta en bok man vill läsa. Det står redan en del böcker i hyllan och vi hoppas att den ska komma till glädje. Både förslaget och själva bokhyllan kommer från medlemmar i föreningen. Tack!

Gå gärna med i vår grupp på Facebook – BRF Skåpbo. Skicka ett mail till brfskapbo@gmail.com så lägger vi till er i gruppen.

Vi önskar alla en trevlig höst!

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo