Nyhetsbrev oktober 2020

Stort tack till alla som deltog på städdagen! Vi planterade nya växter i våra krukor och vill påminna om att vi alla har ansvar för att vattna dessa. På städdagen passade vi på att börja dela ut de nya
tv-boxarna. Kontakta styrelsen om du inte redan har fått din tv-box. Kom och hämta upp den även om du ska fortsätta se TV via ComHem.

Vi kommer efter önskemål att uppdatera sidan för nyinflyttade på vår hemsida, vi har redan påbörjat det jobbet och det kommer fortlöpande fyllas på.

Vi har börjat kika på förutsättningarna för att installera laddplats för elbil i föreningen. Vi tar gärna emot era åsikter kring detta. Vi håller på att titta på det samt så vill vi veta efterfrågan, så vi har inga svar eller lösningar i dagsläget. Det finns olika upplägg. Ett som verkar för tillfället vara bra start är att ha laddplatser som alla kan i föreningen kan använda sig av. Vi har vår omtalade yta mellan skåpvägen 7-9 där Familjebostäder hade som serviceplats med garage. Vi har tidigare haft uppe i forumet om vi ska göra parkering eller inte där. Kanske är det bra plats? Då behöver vi inte gräva eller göra större ingrepp. Ska det vara fasta platser som motorvärmare och nere vid miljöstugans parkeringar? Investering, värdehöjande, omfattning? För närvarande går Naturvårdsverket in med 50% av kostnaden, dock endast vid ett tillfälle. 

Hälsningar,
Styrelsen Brf Skåpbo